Om-massagen-2“Det var min første gang hos en sensualitetsmassør, så jeg vidste ikke helt hvad jeg kunne forvente, men Asgerbo er en tryg og varm person der er rigtig god til at fornemme sin klient. Den indledende samtale hjalp med at åbne op, så jeg kunne gå ind i massagen og være mere opmærksom på de kropslige sensationer. Massagen er utrolig blid og behagelig og jeg følte mig i sikre hænder hele vejen. Jeg mærkede især nogle energier omkring bryst og hals og efter massagen havde vi en samtale om hvorfor jeg mærkede som jeg gjorde. Asgerbo hjalp mig med at tolke de kropslige signaler og skabte en bevidsthed om den sammenhæng der er mellem følelsesliv og kropslige gener. Hen over lidt the og frugt, talte vi om hele forløbet, hvilket var en utrolig behagelig måde at ‘vågne op’ på og jeg gik derfra med velbehag i krop og sjæl og stof til eftertanke.” K-L.

 


Testimonial-2

“Kære Asgerbo. Jeg er så taknemlig for mit møde med dig. Igennem vores kontakt, har jeg frigivet mig selv for blokeringer der forhindrede mig i at nyde mit fuldkomne potentiale. Pandoras æske er nu åbnet og min krop har begivet sig ud på et magisk eventyr, hvor kun fantasien sætter grænserne. Tak fordi du skaber et trygt og autentisk rum hvor jeg tør hengive mig alt, hvad der opstår.”

Kærligst K

 


 

Testimonial-1”Aldrig har jeg oplevet min krop så levende, smuk, elsket, gudindelig og sanselig. Tak, Asgerbo, fordi du tager mig på den smukkeste rejse ind i min krop og min bevidsthed, hver gang jeg ligger på briksen.”

Mille

 

 


Slider-2“At komme til Asgerbo er som en drøm. Alene tid for mig selv. Dit nærvær og dine hænder er en oplevelse, man bare vil have mere af!”

Knus Jørgen

 

 


 

Bestil-tid-billed

“Asgerbo er en ekstremt dygtig kropsbehandler og det var i en ramme af tryghed og nænsomhed, at jeg fik lov til at se og mærke gemte sider i mig selv. Tak Asgerbo – det har betydet mere for mig end du aner!”

Lea