Hvad er Sensualitetsmassage

Om-massagen-4

Sensualitetsmassage er en kombination af opklarende samtaler og sanselig massage af hele kroppen.

Det handler ikke om at mose myoser ud med hårdhændet asen og masen, men derimod gennem omsorgsfulde, opmærksomme strøg og berøringer at skabe en dybere forbindelse til dine sanser og dine følelser.

Massagen er baseret på principperne for chakra-systemet – et energisystem der løber rundt i kroppen og som sørger for, at vi har overskud og energi både fysisk og mentalt. Der er fokus på de 7 energicentre (chakra), som f.eks. yoga arbejder med. Hver del af din krop repræsenterer også en psykisk eller mental side – ikke, at du nødvendigvis er stresset, fordi du er anspændt i skuldrene, men der er en klar sammenhæng mellem din krops velvære og din mentale tilstand.

Dine energier kan nemlig let blokeres af dårlige oplevelser og bekymringer eller hvis du ikke lever i overensstemmelse med dine værdier og drømme. Det kan også være at din krop simpelthen er i underskud af kærlighed og berøring – eller at du er holdt med at lytte til din krop, så du gang på gang overskrider dens grænser – f.eks. i forhold til hvad du fylder den med eller den måde du udlever din seksualitet.

Det er desværre alt for let at lade hovedet diktere dit liv og din lyst, når det i virkeligheden gælder om at lytte til din krops signaler og lade dem komme til live i både ord og handling.

Sensualitetsmassage skaber forbindelse mellem krop og sind – og sjæl om du vil.

Hvem kan få glæde af sensualitetsmassage

Om-massagen-1I princippet alle der har en krop. Jeg tilpasser massagen til netop din krop og dine behov og massagen er i sig selv så blid, at lige meget hvordan din krop er skruet sammen, kan du få noget ud af det. Det gælder også, hvis du er fysisk udfordret på den ene eller den anden måde. Faktisk kan man sige, at jo mere forsømt din krop er, eller jo dårligere du kender den, jo mere har du brug for sensualitetsmassage.

Sensualitetsmassage er også for dig med nedsat funktionsevne – lige meget om du har sklerose, muskelsvind, gigt eller cerebral parese. Hvis du ikke er i stand til at komme til mig, kommer jeg til dig og så finder vi ud af det i praksis.

 

 

Hvad giver sensualitetsmassagen dig

Det er selvfølgelig forskelligt, hvad du sensualitetsmassagen gør for dig – afhængig af hvem du er, hvorfor du kommer og ikke mindst hvad du ønsker at få ud af det. Nogle mærker, at deres seksualitet vågner til live igen. Andre oplever, at gamle negative oplevelser, der har sat sig i kroppen forløses. Og for nogle er det bare nydelse, nærvær og nænsomhed.

Sensualitetsmassage – er for dig der ønsker at:

 • genopdage kroppens sprog
 • slippe tankemylderet og komme i kontakt med din krop
 • blive fortrolig med følelserne i din krop
 • mærke glæde og kærlighed til dig selv og din krop
 • give slip på spændinger og negative kropsbilleder
 • åbne for sanserne og udforske din Seksualitet
 • forbinde din krop med dit sind

Om-massagen-4

Hvordan foregår det?

Samtalen:

Det første vi gør, er at tage en snak om dig, din krop og dine følelser – hvem er du, hvad bringer dig her og hvad forventer du at få ud af det.

Jeg tuner ind på dig, hvor du er og sammen udforsker vi, hvad det i virkeligheden handler om og hvad du har brug for. Du fortæller mig om særlige ømtålelige områder – både fysisk og psykisk.

Første gang fortæller jeg også lidt om selve massagen og vi aftaler rammerne samt, hvis der er områder eller symptomer jeg skal fokusere på.

Massagen:

 • Massagen er en helkropsmassage – dvs. at hele kroppen bliver masseret fra hoved til tå, med mulighed for at undgå bestemte dele af kroppen, hvis du ønsker det.
 • Det er helt op til dig, hvor meget tøj du beholder på.
 • Massagen foregår med ren mandelolie – evt. tilsat lidt æterisk olie efter dit ønske.
 • Selvom du kan tørre olien af bagefter – eller tage et brusebad – så hav tøj på/med som kan tåle lidt olie.
 • Jeg masserer i en bestemt rækkefølge, tempo og flow – med mulighed for intuitive ændringer afhængig af, hvad din krop fortæller mig.
 • På nær få gange, hvor jeg spørger til dig, foregår massagen i tavshed, men du siger selvfølgelig til, hvis der er noget der gør ondt eller er ubehageligt.
 • Bagefter få du lige lov at ”vågne” og få lidt at styrke dig på – og vi runder af med en kort samtale og evt. aftaler det videre forløb.

Om-massagen-3

Hvor lang tid tager det?

En massagesession tager op til to timer – afhængig af, hvor meget du har på hjertet. Selve massagen tager mellem fem kvarter og halvanden time.

Ønsker du kun en samtale-session – f.eks. om dine seksuelle udfordringer – er der afsat ca. 1 time.